A rendezvénysorozat véget ért!

A programsorozat szervezéséért és lebonyolításáért az Innotime Hungary Kft. felelős,
amennyiben bármilyen kérdése van, keressen bátran minket az info@innotime-hungary.com e-mail címen!

Az előadások visszanézhetőek a “Nyári előadások” és az “Őszi előadások” menüpont alatt.


Sajtóközlemény

SZEMLÉLETFORMÁLÓ ONLINE RENDEZVÉNYEK INDULNAK A BALATON KIEMELT TURISZTIKAI TÉRSÉGBEN

A Balatoni Turizmus Szövetség a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a GINOP-1.3.4-17-2018-00001 kódszámú ”A Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térség fejlesztése és pozícionálása” című, 1 milliárd forint támogatású összegű projekt keretében, konzorciumi partnerként 26,55 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A pályázat részeként szemléletformáló, célcsoportra fókuszált szakmai rendezvények és online marketing tréningek, workshopok megvalósítására is sor kerül.

A projekt keretében megvalósuló rendezvénysorozat célja, hogy a turizmus jelenlegi és jövőbeli szereplőinek látókörét tágítva segítse a szolgáltatások minőségi fejlesztését, a vendégforgalom, a vendégelégedettség növekedését annak érdekében, hogy a néhány hónapos nyári időszaktól függetlenítve, egész évesre tolódjon ki a balatoni turisztikai szezont.

Az online rendezvénysorozat második, őszi időszakában a szektor minden területén dolgozók számára összesen 25 ingyenes szakmai rendezvény és workshop kerül lebonyolításra az online térben, az alábbi témakörökben:

Vendégfogadással kapcsolatos kompetenciafejlesztés során számos hazai és nemzetközi jó gyakorlat kerül bemutatása a vendégközpontúság és az erre épülő szolgáltatáscsomag összeállításának kérdésében.

Értékesítéshez kapcsolódó kompetenciafejlesztés elsősorban arra fókuszál, hogyan lehet jól eladni a különféle turisztikai szolgáltatásokat, de az értékesítési ismeretek (igényfelmérés, haszonérvelés, kifogáskezelés) az élet más területén is használhatók, ahol terméket, szolgáltatást lehet, vagy kell értékesíteni. 

Minőség, mint keresleti elvárás, szolgáltatásfejlesztés során bemutatjuk a „hozzáférhető és a fenntartható turizmus” elemeit, a helyi termékek fontosságát.

Online értékesítési technikák jelentőségét elemezzük, és bemutatjuk, hogy a leginkább felhasználóbarát szoftverek miben lehetnek segítségünkre.

A rendezvények online térben, ZOOM alkalmazással kerülnek megszervezésre.

Az alkalmak előzetes regisztrációval ingyenesen megtekinthetők.

További információ kérhető:
Fekete Tamás, alelnök
Elérhetőség (info@balatontdm.hu)

Letölthető őszi sajtóközlemény

Letölthető nyári sajtóközlemény